Make your own free website on Tripod.com
 

Apakah Melayu Terus Menyokong Golongan Taghut, Zalim dan Penipu?
Apakah Pak Lah juga mengamalkan amalan syirik yang menjadi kelaziman para pemimpin UMNO dengan merujuk dahulu kepada bomoh-bomoh untuk membubarkan Parlimen, hanya dia saja yang tahu, namun setakat ini apa sahaja sepak terajang Pak Lah telah dapat di”pre-empt” oleh rakyat, apatah lagi di kalangan politikus dan lebih-lebih lagilah musuh-musuh politiknya, watch out Pak Lah, salah move you are checkmate!

Sering diwarwarkan di seantero pelosok negara oleh media-media penipu dan pengampu bahawa Pak Lah ada style tersendiri dan tidak dipengaruhi oleh bekas PM Mahafiraun, ye ke? Bet you this “IKAN KERING” adalah lebih teruk dari Kepala Taik dahulu. Inilah bala’ Allah agaknya kepada rakyat di negara ini iaitu didatangkanNya satu Kerajaan zalim untuk memerintah disebabkan kebejatan, kejahilan dan kemungkaran yang sering dilakukan, makanya dihijabkan Allah hati-hati rakyat, (Melayu UMNO terutamanya) agar terus terbuai dan leka mengampu dan terus menyokong para banjingan-banjingan dan bapa-bapa samseng tersebut sebagai pemimpin negara. Gerangan maksiat dan jenayah apa di atas muka bumi ini yang BELUM kesemua pemimpin-pemimpin UMNO lakukan, hatta termasuklah Pak Lah sendiri? Daripada sekecil-kecilnya mengganggu urusan harian penjawat-penjawat awam hinggalah ke perbuatan syirik sampai dicincang lapan belas macam nak buat burger, itulah kisah amalan para pemimpin UMNO.

Kini sekali lagi ujian Allah akan datang iaitu masa untuk memilih pemimpin dan parti yang akan membentuk Kerajaan. Kalau masih tak sedar juga, bangsa Melayu yang kononnya mewarisi Islam terus terusan menyokong golongan-golongan taghut, zalim, penipu dan pengamal maksiat, awas, na’uzubillah, pastinya janji-janji Allah adalah BENAR! Tunggulah ketika di mana bangsa Me-LAYU ini hanya akan tinggal sebagai nama sahaja di bumi ini dan tak mustahil by 2020, Melayu mungkin dikenali sebagai jenama mangkuk tandas atau mangkuk kencing sahaja di kalangan masyarakat. Angkara siapa? Inilah angkara generasi sekarang yang masih tak sedar diri yang amat patut sekali generasi akan datang menyumpah semahu-mahunya di ketika itu!

Amat tepat sekali kalendar lunar Cina yang menamakan tahun ini sebagai tahun monyet. Dah pun ada mahkamah monyet sebaik sahaja tahun baru bermula, berhakimkan pula beberapa ekor beruk, kemudiannya melompat pula dua belas ekor kera yang kelaparan ke dalam tong taik dan terkini bapak babun pula mengisytiharkan yang tiga tokoh KeADILan hilang kelayakan untuk menjadi calon! Ini amatlah keterlaluan dan menjijikkan memandangkan baru-baru ini si babun yang sekor inilah mengatakan bahawa seandainya proses undang-undang masih belum selesai maka mereka layak untuk menjadi calon. Sebiji perangai babun yang juga dari spesis monyet. Munafik terunggul yang hanya di tempat kedua selepas Mahathir! Kononnya mengaku neutral, rupa-rupanya mengampu lebih lagi daripada ketua cawangan UMNO ! SPR tu cawangan UMNO ke? Kalau dah macam ini apakah logiknya diperlukan lagi pilihan raya berbanding jalan raya?

Macam mana ni UMNO, berkokok berdegar-degar keliling negara kononnya rakyat kembali menyokong mereka dan sudah pasti land slide victory kali ini, tetapi belum pun wisel sepak mula perlawanan bola, referi dah tiup wisel bagi penalti dan red card pada pemain lawan! Bacul sangat ke Pak Lah and the gang ni, cuba raba di celah kangkang ada lagi benda yang dua biji tu, atau sudah ditelan dek Mak Hendon? Apakah rakyat yang mengaku Islam tak nampak lagi permainan Mr. Clean ini?

Sekonyong-konyongnya BPR pula membersihkan Khir Toyo yang sudah jelas lagi terang benderang kegiatan rasuah dan bermacam-macam lagi penyalahgunaan kuasanya sepanjang menjawat MB Selangor. Bukan lagi satu fitnah apa bila ada seorang tauke Cina yang sering berkunjung ke kediaman rasminya di Shah Alam dengan Toyota Harrier single plate dengan membawa dokumen-dokumen (wang??) tertentu selepas waktu kerja di antara jam 5 ke atas. Lagak si mata sepet ini seolah-olah rumah MB itu macam mak bapa dia punya saja dengan masuk relax dan selamba saja melalui pintu belakang, al maklumlah dah biasa, kan atau mungkinkah dia ni salah seorang kaum kerabat Wak Toyo yang belum Islam? Sila confirm dengan polis yang berkawal di situ untuk kepastian.

Maka dah pun tersohor kisah seorang lagi Imam Besar yang akan menjelma menjadi beruk UMNO dan amat confident untuk menang di Permatang Pauh. Khabarnya baru-baru ini mendapat maklum balas dan coaching dari pihak ‘under cover’ atau hantu-hantu raya yang dipasang di kawasan Permatang Pauh untuk menyediakan strategi bagi menentang Kak Wan. Alahai Tok Imam Al-Hafiz, Al-Quran dihafal bukan sekadar untuk menjadi bacaan di ketika menjadi imam, tetapi mengamalkan isi dan inti patinya yang lebih-lebih dituntut. Kalau macam Ruslan Kassim tu understoodlah, ini seorang Al-Hafiz, engkau jawablah depan Allah nanti ye Tok Imam or engkau pun nak jadi macam Rafidah yang akan mempertahankan haknya tidak menutup aurat di depan Allah, dan engkau pula akan mempertahankan hak engkau untuk mewakili jahiliah dan kezaliman menentang Islam? Tak pernah buat sembahyang Istikharah agaknya Tok Imam ni atau bak kata YB Datuk Ismail Kamus, salah baca doa agaknya si Tok Imam seorang ni.

Agaknya spesis beruk, kera, monyet dan babun ini tidak pernah terfikir bahawa Kerajaan memerintah boleh terjatuh dengan izin Allah dan insyaAllah sekiranya ditakdirkan begitu awaslah, kaji sejarah, buat research sikit bagaimana kerajaan Shah Iran yang amat digeruni dan gah untuk sekian lamanya, akhirnya hancur dan bergelimpanganlah bangkai-bangkai spesis beruk, monyet, kera dan babun rejim Syah Iran dan begitu juga dengan rejim Najibullah di Afghanistan yang berakhir dengan bangkai Najibullah tergantung di tiang lampu macam biawak terkena jerat serta juga di Romania setelah rejim Caucescue tumbang, bangkai Presiden bersama isterinya tergolek di tepi longkang umpama anjing dilanggar lori aje. Apa mustahilkah perkara ini boleh berlaku juga di Malaysia, our scenario iaitu satu persatu bangkai-bangkai kera, monyet, beruk dan babun ini kembung busuk hanyut di Sungai Klang? This is Bolehland, mind you!

Awaslah semua rakyat yang cintakan keamanan, kedamaian dan kemakmuran, di luar sana terdapat berbagai jenis hantu raya sedang menyelinap di antara para penyokong pembangkang, antaranya ialah yang telah kita kenali iaitu Kemas, JKKK, SB, Military Intelligence, BTN, BKN dan polong -polong UMNO namun satu lagi spesis hantu raya yang tak ditubuhkan secara rasmi dan hanya melapur terus kepada PM yang harus dijaga-jaga, sememangnya ada, so please know who you are talking to from now on dan hanya laporan mereka ini yang dipercayai dan diguna pakai oleh Pak Lah untuk pemilu kali ini, begitu juga Najib di Pekan, khabarnya he is happy to be there selepas hantu-hantu ini berikan tips dan menjalankan jarum mereka.

Biar pangkah salah jangan salah pangkah and Happy Campaigning.

Kubang Pasu - 05.03.2003 (suntingan M@RHAEN)
Siaran awal artikel ini terdapat di http://www.marhaen.com

Hantar artikel ini kpd sahabat:


Sertai Maillist M@RHAEN